Gårdagens tapetjakt

Till och med anton fick så tråkigt igår att de va han som föreslog att vi skulle åka till bauhaus o kollar va dom har för tapeter där. Vi förde dessutom mitt gamla lilla matbord till mammas, eftersom syster ska ha den sen då hon flyttr hemifrån o vi inte har någon använding för de mera. Skönt att bli av me de, de ha segla runt här i vår lägnehet i ett år typ.

Nå sen åkte vi iaf till Raisio och bauhaus. här kommer lite bilder på tapeter som vi gilllade. Främst tänkta till vårt sovrum och till kontoret/gästrummet. Anton gillar också mumintapeten till bebbe rummet så de kanske blir den sen iaf! *håller tummarna*


denhär ser lite konstig ut på bild, men den är alltså grå i bakgrunden och mörkare grå mönster. Den är lite skimrande och jag gillade den mycket :) (ni kommer att se att alla tapeter som vi gillade ha mönster ;) ) den här skulle vi isf har bara på en vägg, så som mumin tapeten också blir. Resten av väggarna skulle isf få vara vita.


samma mönster som innan fast i mycket ljusare färger. Gillar denhär också :)


denhär bilden blev lite skuggig tyvärr, men gillade denna tapet också :) lite annorlunda men fin.


den i mitten är den som jag gillar :)

dessa 4 är allternativ till sovrummet. Gillar alla, får se vad svärföräldrarna säger :) kanske vi ska komma överrens om saken.

och sen hittade vi två som skulle passa till kontoret/gästrummet.



denna randiga


eller denhär :)

Nu vet vi ganksa långt va som finns i butikerna här i Åbo. Så nu e de väl bara att bestämma sig, vi ska mäta alla väggar och sånt så att vi vet HUR mycket tapeter vi behöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0