hemma i min egen säng

Så va veckoslutet över, måste säga att de e ganska skönt. Är trött som bara vad, men helgen har varit riktigt lyckad. Vi har shoppat lite lagom, jag köpte en lundmyr dräkt till bebis, o anton köpte en body,strumpor och mössa också lundmyr kläder. Annors va de int så mycket, mat o sånt bara. Men på något underligt sätt har pengarna försvunnit iaf, det märks nog att € värde inte är på topp just nu.

Idol då? jo det var riktigt bra, efter några missöden. Vi hade helt missuppfattat var vi skulle sitta och gick glada i hågen ner på parketten. Vi skulle sitta på rad åtta och blev mera och mera i extas då vi insåg hur nära vi skulle vara scenen. Frågade en tjej där framme var våra platser var, hon sökte och sökte men på "våra" platser stod det press. Sedan såg hon igen på våra biljetter och skickade upp oss på läktaren igen. OJ så sura vi blev då, fiilisen sjönk massor. Vi började fundera om vi verkligen fått rätta platser?? men nu med facit på hand kan jag konstatera att vi nog satt helt rätt. Också riktigt på bra platser, långt ifrån var det ju nog MEN man såg ju allt via skärmar ;) vi blev lite överraskade över HUR styrt allt egentligen var, de sade till när man skulle jubla klappa i händerna osv osv. Efter att Amanda F vunnit tog vi tunnelbanan tillbaka till hotellet och efter en snabb hamburgare slocknade vi alla som ljus.


klicka på bilden för att komma till länken
vi satt allstå där som det står A13.


klicka på bilden igen ;)
här är vinnaren, enligt mig var det rätt som van. men det finns ju delade meningar om den sakern ;)

Igår sov vi länge, sen käkade vi morgonmål i "lugn och ro" där va massa andra hotellgäster. Sen var vi tvugna att lämna vårt hotellrum. Vi lämnade väskorna och tog tunnelbanan in till stan. Där strosade vi omkring, började undra varför det var en massa poliser och helikoptrar i centrum. Det visade sig vara Nobelsfest + demonstrationer. Tunnelbanan tillbaka till hotellet, lunch på pizza hut och sen tunnelbanan vidare till slussen och så traskade vi till terminalen. Där var det lite kaos eftersom det blåst en del o båten till helsingfors varit över 5h. försenad. Vi kom iaf ombord på båten, käkade buffet och sen var det bara att säga gonatt och släcka lamporna. Som tur blåste det inte så mycket på hemvägen, jag hade dessutom fått åksjuketabletter så ja var säkert lite hjärntvättad av dessa också.


räddaren i nöden, klicka på bilden.. ja ni vet..

Sov riktigt skönt ända till 4 imorse, sen kollade jag film och anton väckte jag vid 6. Vi gick upp och åt morgonmål och sedan var båten i hamn i Åbo. Resan var slut, alla var trötta och irriterade. Anton pappa var snäll och kom och söka oss. Vi åkte hem och jag sov några timmar. NU sitter jag o soffan och läser mig ikapp på andras bloggar.. Bilder kommer inte nu, orkar inte gräva fram kameran + att jag fotade väldigt lite. Till globen hade jag inte ens kameran med, ibland kan det vara lite krongligt med systemkameror så jag tog det säkra före det osäkra, dessutom skulle det ändå inte blir någo bra bilder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0