Äntligen MINUS grader

Igår då vi kom ut hade vi en bil som var väldigt frusen, alla fönster var fulla av frost så vi fick ta skraporna i vacker hand o skrapa lite. Har inte måsta göra de tidigare i höst eller vinter men nu börjar de bli dags att vänja sig, garage skulle vara jätte nice!! Usch va kallt det var, de var -2 grader och de kändes som -30. Då man inte är van med - grader känns de jätte kallt fast sen då man vänjer sig känns de först kallt då de är -30.


Ännu nu mitt på dagen är det - grader. vintern kommer nog nu får vi hoppas

Nåjoo hem kom vi o efter att jag bråkat lite till med designen tyckte anton att nej nu räcker de så vi gick o sova. Jag blir helt knäpp på mina drömmar, dom är jätte konstiga och hoppar massor. Man blir helt matt och är helt yr då man vaknar. Anton har också klagat på att jag sover jätte oroligt och sparkar och har mig i sömnen, dessutom har jag som alltid vill sova för mig själv blivit en riktig myssovare. Somnar som ett litet barn då ja ligger nära anton <3

Anton och kim är på jobb idag, anton ska väl komma hem vid 2-3 tiden o sen ska vi ge oss på en ny utmaning, nämligen kalops. Får se hur de går och vad de smakar ;) nåjoo tur så är ju butiken öppen ida! Nu sitter ja o smaskar på lite kvarg som vi gjorde igår, den e lite annorlunda än den vi brukar laga, i denna finns det jordgubbar,hallon och blåbär.


fin blev den också, lite marmorerings fiilis :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0