febrig

vaknade imorse med den bekanta febervärken i kroppen, hade inte någon hög feber man kan väl mera kalla det stegring men jag beslutade mig ändå för att stanna hemma och vila.

Denna dag har gått till att googla olika vagnar, vi vill ju ha en emmaljunga duo edge kombi. Det är en stor och rejäl vagn med mycket bra kvlité. Men den är inte värst pra att släpa med sig, med tanke på att vi reser ganska mycket till österbotten till exempel. Har försökt se om det skulle finnas något billigt men bra allternativ som rese vagn, den vagnen skulle dessutom gärna få ha travelsystem till vårt babyskydd. Den vagn som jag främst fastnade för var GRACOS egna vagn SYMBIO, den är lite som en bugaboo men halva priset. Men sen är ju problemet det att vi inte har hur mycket pengar som hellst,  bara emmaljungan börjar närma sig 1000€ och köper man en så dyr vagn borde man ju klara sig. Det gör vi också, till det mest vardagliga alltså, ut och gå på alla mer eller mindre dåliga vägar här runtomkring oss. MEN sen då man ska in till åbo, då känns den lite klumppig. NÅjo inte har jag blivit mycket smartare trotts flera timmars googlande, får vänta på att anton kommer hem o se vad han tycker.


denhär vagnen är vi i alla fall säkra på att vi ska köpa, den finns i lager på lastentarvike så de är bara att åka till åbo och hämta hem den, vin tänkte dock vänta till efter vi flyttat, vi har helt enkelt inte rum för den just nu. Käns lite synd för ja sku vila kuna gå o klämma och känna på den här hemma. Får nöja mig med bistolen.


länk

här är bilder på gracos egna vagn, vi skulle inte behöva liggdelen utan bara sittdelen och sen travelsystem så att man skulle få bilstolen på den. Helt snygg enligt mig iaf. men vi får se hur vi tänker i april då vi måste börja bestämma oss ;)

Kommentarer
Postat av: Gudmormor :)

Den där Gracon har hag inte sett - fin! Antar att det går att köra med barnet vänt mot sig? Och babyskyddet ser smidigare ut än de gjorde tidigare. Inte lika bred och klumpig.

2012-01-13 @ 10:59:28
Postat av: Malin

jepp det går både att vänta på handtaget och på själva sittdelen. tycker också att den e riktigt fin, typiskt bara att de e en så ny modell att den inte finns att köpa i andra hand ännu.

Postat av: Belinda

de finns ju å de här vanli graco resvagnarna som baby skydde passar på :) som e rätt små å smidiga. vi köpt en sån begagnad men i toppen skick för typ 40 euro :) å den ha vari super bra! baby skydde i bara å sen när babyn int ryms i babyskydde så kan han sitt i vagnen ist, praktikst :D

2012-01-14 @ 08:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0