Bra eller dåligt eller bara onödigt?

Tänkte lägga ut lite saker som vi funderat på att köpa, sku vara bra om ni som har erfarenhet att dessa saker sku ge lite feedback. Liksom om vissa saker är totalt onödiga eller om det är något som man inte kan leva utan ;)


länk

en sitter från Babybjörn, det finns ju både billigare och dyrare märken men denna tycker jag verkar bäst och så är den snyggast också ;) hihi ibland är det form före pris eller funktion.


länk

En bärsele från märket babybjörn, har ingen erfarenhet av bärselar men jag har läst om många som varit väldigt nöjda med bärselen. Är då babybjörn ett bra märke eller borde man sattsa på något annat märke?


länk

och sist men inte minst babywatch. Vi har kollat på en massa olika och tycker att dessa ser bra ut. Små och smidiga. Vi anser inte att de e nödvändigt med en sån som filmar och visar bebisen på en skärm helatiden. Vi kommer ju ändå inte att ha en så stor lägenhet ;) men denna säljs på t.ex. gigantti den är ganska dyr men jag tycker att det verkar bra att den mäter temperaturen speciellt sen då det blir vinter. Så att de inte blir för varmt eller kallt i vagnen. Erfarenheter?

Kommentarer
Postat av: Smulun

Alla 3 är riktigt bra saker att ha! :) Den sista e ju bra ifall man vill att barnet sover ute t.ex...:)

2012-02-15 @ 14:01:33
URL: http://smulun.blogg.se/
Postat av: Belinda

har engentligen bara erfarenhet att babybjörn bärselen, å den ha vi vari nöjd me! fast S satt int så jätte myki i den, men de vi nu använd den till så va vi nöjda :)

2012-02-15 @ 14:15:41
Postat av: paulina

ja har inga egna barn som du säkert vet men mamma råka se inlägget så detta är alltså hennes ord :p allt annat är bra förutom sittern. den säger läkarna på tyks iaf av inte är av den bästa sorten åt barn eftersom ett barn inte slipper och röra sig lika mycket som om barnet sku va på golve tex. barnet utvecklas alltså bättre om h*n är på golvet på en filt än sitter stilla i sitter. :p stämmer det vet jag inte men sådana rekommendationer ges på prematuravdelningen

2012-02-15 @ 16:35:53
URL: http://mystrawberrykiss.com
Postat av: Malin

Tack för svaren :)

paulina - det låter helt vettigt nog, just de att man ska låta bebis vara på någon filt ist :) hade inte ens tänkt på de :)

2012-02-15 @ 17:11:57
Postat av: Marica

De har ju skrivits nu mycket om att barnen är för lite på golvet o har babyreflexerna kvar när dom blir äldre o blir rastlösa. Men utan sitter skulle jag inte vilja va, den va jätte bra att ha henne korta stunder i alla fall. Nöjd o glad satt hon där när vi åt tex. Dessutom hade jag henne där när hon börja smaka på riktig mat.

Men babybjörnen använde jag inte många gånger!

2012-02-15 @ 21:11:21
Postat av: Ofrivilligt barnlösa

Hej. Vi har också en köpt babysitter, vilken jag har hört att man har mycket användning av. Vi har också köpt en bärsele, men inte en babybjörn, pga att jag läst att den inte är lika bra för bebis eller bäraren som ergonomiska bärselar är. Vårt val föll på en Manduca. Babtwatch ska vi skaffa. Känns som dn trygghet att ha ifall bebis ligger ute eller i annat rum. Lycka till med era inköp.

2012-02-15 @ 21:18:05
URL: http://ofrivilligtbarnlos.blogspot.com
Postat av: Martina

Satsa på en ergonomisk bärsele i stället, t.ex. en manduca. Där har du ännu en två-åring på ryggen utan att bli särskilt trött själv. Och för riktigt små bebisar passar den också bättre än babybjörnen då benen blir i grodställning och ryggen rund vilket är det naturliga :-)

2012-02-16 @ 11:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0