en liten fråga

Har någon av er läsare erfarenhet av det nya "sockret" stevia? har läst en del om det och de verkar ju vara ett riktigt bra allternativ till både socker och aspartam. Men har ni använt de? hur fungerar de? går de lika bra som vanligt socker till t.ex. kladdkaka eller bullar? dela gäran med er av era erfarenheter. Tänkte med tanke på lillkillen i magen att man kanske kunde göra saft sötad med stevia ist för socker, eller går det inte?!?


länk

Kommentarer
Postat av: Ica

Jag vääägrar tro att det där är nyttigt! det bara mååååste dryyyypa och samka kemikalier!!!



men jag känner sådana som ahr tästat coh de gillar det av någon andlening.......

2012-02-09 @ 10:26:48
Postat av: Malin

okej, men de e väl som socker bara att från en annan växt? så har jag förstått de.. men ja vet int heller :)

2012-02-09 @ 17:49:04
Postat av: belinda

stevia kommer ju från en växt, de utvins ur bladen så de e ju 100% naturli! annat än aspartam vars sammansättning är mer lik plast än föda.. de går bra att lägg t.ex i bulla, men blir ju int riktigt lika bra som me socker plus att man ska vara lite försikti me de då de var typ 300 gånger sötare än socker, om ja int mins fel. men absolut ett bättre alternativ än socker! (kan händ du fick nån halv färdig komentar, råka tryck på skicka i misstag.. :p)

2012-02-09 @ 18:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0