kvällens lägenhetsfix

Då anton kom hem igen efter sitt andra jobb idag åkte vi iväg till Åbo. Vi hade sikte på kodinykkönen, vilket många andra tydlgien också hade. Där var massor med folk! Men vi trängdes nu där med alla andra och fick det köpt som vi skulle ha. Sen har vi fixat det bebbeklart i hallen, och det blev väldigt mycket bättre än innan. Dessutom blev det mera hemtrevligt, och det är ju alltid kul!


hallen före och efter, eller egentligen En bild på den nya matta. Den hade kostat 230€ men nu fick man den för 79€, snacka om bra deal! Den var riktigt skön att gå på också och passade riktigt bra dit.


och själva kvisten då, vi köpte alltså en hatthylla och i den fäste vi sen en IKEA skohylla, så nu har vi inte en massa skor omkring golvet då vi skall köra där med vagnen. Hjälp så mysigt att vagnen nu står på rätt plats <3


sen var vi och hämtade ut paketet med det vi beställt från lekmer, lyxigt i denna stad nyförtiden då posten är i samma lokal som valintatalo, vilket betyder att man kan hämta ut paket ända till klockan 23 istället för klockan 18 då posten förr stängde. Tummen upp för det!tänkte ännu visa hur vi ändrat om i vårt sovrum, innan hade vi ju spjälsängen vid fotändan av sängen men det kändes inte så kul, så vi möblerade om lite och vipps så var spjälsängen bredvid mig istället. Bilderna är alltså före och efter. Detta har vi alltså inte heller fixat idag men jag kom på att jag inte har visat er hur det ser ut, om nu någon vill se hur vi kommer att sova sen då vi och bebben kommer hem från BB <3

Nu är vi verkligen redo för bebisen, hoppas jag i alla fall. Så redo som man nu sen kan bli för den största förändringen i ens liv?

Kommentarer
Postat av: Tove Lantz

Eran säng ser helt underbart go ut! :)

Vi funderar på att skaffa ny, en ordentlig. Man sover ju faktiskt 27 år av sitt liv och då bör man ha en riktigt bra en.

2012-06-03 @ 15:52:15
URL: http://lillalivetimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0